Mag Het Licht Aan wordt dit jaar in de vertrouwde vorm georganiseerd. Een groots evenement met publiek in de zaal. Ook kun je dit jaar van het programma genieten door een kaartje te kopen voor de livestream.

 

De zaal is al uitverkocht! 

Koop hier snel je ticket voor de livestream (10 euro):

Tickets voor de livestream

 

Praktische zaken

Aankomst: Inloop bij het Muziekgebouw vanaf 14:00

 

Bij de ingang zal als eerste je coronatoegangsbewijs worden gecontroleerd. Daarna loop je door naar de registratiebalie voor een kaartcontrole. Zorg dat je je kaartje bij de hand hebt voor een vlotte doorgang. Een E-ticket kun je ook op je telefoon laten zien.

In de zaal staan de normale rijen stoelen en kun je zelf je plaats kiezen. Omdat iedereen een coronatoegangsbewijs heeft, hoeven we geen anderhalve meter afstand te houden. Een mondkapje is ook niet verplicht.

 

Coronatoegangsbewijs?

Een coronatoegangsbewijs is verplicht voor iedere bezoeker vanaf 13 jaar. Neem dit bewijs mee in de Coronacheck-app of print het vooraf via coronacheck.nl. Zonder een coronatoegangsbewijs mogen wij je helaas niet toelaten. Meer informatie en de stappen voor het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs vind je op Rijksoverheid.nl of coronacheck.nl.

 

OPROEP: FELICITEER HEDY D’ANCONA!

Heb jij al een kaartje voor de livestream van Mag Het Licht Aan 2021 met Hedy d’Ancona? Lees dan verder!

 

Wij zijn namelijk nog op zoek naar enthousiastelingen die enkele keren online op ons scherm in de zaal willen verschijnen. Zo kunnen ook jullie d’Ancona feliciteren (door bijvoorbeeld een bordje te laten zien met een bericht voor haar) en even zwaaien naar iedereen in de zaal.

Meld je voor maandag 13 september om 14:00 aan door te mailen naar info@maghetlichtaan.nl